Céginformáció

A Lelkes Design, 1935-től egy művészcsalád képzőművészeti és tervezőművészeti tevékenységére és klasszikus hagyományaira épül, a művészet sokszínűségét reprezentálja.

A Lelkes Design Betéti társaságot 1992-ben Lelkes Péter, Munkácsy-díjas tervezőművész alapította, amely elsősorban a tervezőművészeti, fotó, formatervezési és grafikai tervezési elvárások teljesítésére, valamint képzőművészeti alkotások készítésére, megrendelésére és értékesítésére jött létre.

Tagjai elismert képzőművészek, tervezőgrafikusok, fotóművészek, tér-és formatervezők.

Megrendelőink nagyvállalatok, kis és középvállalkozók, de magánszemélyeknek is tudunk megfelelő szolgáltatást nyújtani.

Rólunk

Egy család, amelyből immár hat nemzedéken keresztül művészek kerülnek ki, csak ma számít kuriózumnak. Valaha, amikor a mesterségeknek művészi színvonaluk volt és a művészetek is mesterségeknek számítottak, nem volt ritka az ilyesmi. Kaszt- szabta keretek között, vagy a céh szabályai szerint a mesterségek öröklődtek. A töretlenül tovább adott, egyre gazdagodó tapasztalatoknak és a genetikai törvényszerűségeknek is köszönhető, hogy e családok nemzedékeken keresztül meg tudtak felelni a változó kor szigorú követelményeinek. Csak konzekvens, okos és kemény nevelés tette méltóvá az utódokat a tisztes elődökhöz. A honlapon megtalálható Visszatekintésben tisztelgünk szüleink emlékének és munkásságuknak, valamint két művész testvérünknek, Andrásnak és Máriának.